A kimagasló minőségű Grants whiskey

A legismertebb gabonapárlatok közé tartozik a különleges eljárásokkal előállított Girvan, ami a gyártó cég saját márkája. Ez egyike a 25 féle összetevőnek, amikből szakértő keverőmesterek irányításával a Grants whiskey blend készül.

A William Grant eredeti receptje szerint létrehozott prémiumminőségű ínyencség egy aranysárga színű, édes-gyümölcsös ízekben bővelkedő ital, aminek markáns illatában az érett körte sajátos karaktere keveredik a nyári gyümölcsök sokrétű aromáival. Maltos édesség és pazar virágos hatások jellemzik az ízvilágát, amit enyhén vaníliás fűszeresség élénkít. Jéggel, magában fogyasztva is csodás ízélményt nyújt, de ugyancsak remek alapanyaga lehet egy színvonalas koktélnak.

Igazán igényes italkedvelőknek ajánlott az a prémium keverék, ami szintén 25 whiskyből van összeállítva, ám ezek mindegyike legalább 25 éves. Ez a rendkívüli finomság tomboló gyümölcsös illattal, szárított alma, narancshéj, édesgyökér, fahéj jegyekkel bíró ízvilággal, a Grants whiskey kiadások gyöngyszeme.

Vélemény, hozzászólás?