A Rieker táska mindennek helyt ad

Szeretne megismerni egy nőt? Nézze meg, mit hord a kézitáskájában! De ne áltassa magát a férfi azzal, hogy a nő minden kártyáját felfedezi. Ennek a női kiegészítőnek ugyanis nincs alja, hanem minden alkalomra van benne valami, például egy kedvenc rúzs, de akár egy mérőszalag is. A divatos Rieker táska a legjobb barát és napi társ a hölgyeknek. Ön a minimalizmus híve? Döntsön egy bőr Rieker táska mellett fehér vagy fekete színben!

Ezzel minden eshetőségre felkészülhet. A hippi lelkületűeknek a szezon slágerét, a színes táskákat ajánljuk. A merész egyéniségek imádni fogják az ezüst vagy arany színű modelleket. Ha nőies és romantikus a stílusa, az sem baj. Válasszon a mindig népszerű púder rózsaszínben! Ha pedig szeret kísérletezni és játszani a trendekkel, a Rieker táska modellek között akkor is talál megfelelőt. Ezek a személyes preferenciáktól, ruháktól és körülményektől függően illeszkednek a stílushoz, mérethez és színhez.

Divatos női szandálok régen és most

A nyitott lábbelik minden modern embernek ismerősek. Az urak és a hölgyek egyaránt értékelik ezeket, nemcsak a jó megjelenésük, hanem a kényelmük és a légáteresztő képességük miatt is. Nyáron népszerűek, mert hagyják a lábakat lélegezni és jól néznek ki. A divatos női szandálok sokat elárulnak a viselőjükről. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy ilyen lábbelit viseljen. Nem volt ez másképp az ókorban sem. Akkoriban csak a gazdag hölgyek viseltek divatos női szandálokat, mert a szegényeknek általában egyáltalán nem volt cipőjük.

A szandálok díszítése volt a társadalmi státusz legfőbb jele. Ha gazdagon díszítettek voltak, az azt jelentette, hogy a viselőjük is tehetős volt és magas pozíciót töltött be a társadalmi hierarchiában. A szandált azonban nem mindig értékelték. Egyes korszakokban az erkölcstelenség jelképének tekintették. Ugyanis helytelenítették a lábak szabadon hagyását, ezért a hölgyek lemondtak a viseléséről. Szerencsére ez nem tartott sokáig és a divatos női szandálok hamar visszakapták a népszerűségüket.

2 Comments

Add Yours →

Wow, amazing blog format! How long have you been blogging for?
you made running a blog look easy. The whole look of your site is wonderful, as
well as the content! You can see similar here dobry sklep

Vélemény, hozzászólás?