A vodka sokféleképp felhasználható

Az oroszok és a lengyelek nemzeti italukat vizecskének hívják, annak fizikai jellemzői következtében. Ez a színtelen és szagtalan égetett szesz a vodka, aminek az alapanyaga a gabona és a burgonya, vízből és etanolból áll.

Tisztán is fogyasztható, de igen gyakran felhasználják koktélok keverése alkalmából, mivel kiválóan harmonizál a gyümölcslevekkel, sőt, másfajta alkoholokkal is keverhető. A diszkontital.hu webáruházban beszerezhető Absolut 100 vodka 50%-os alkoholtartalommal rendelkezik és az önállóan mixelni tudóknak ajánlott.

Találhatóak itt már eleve ízesített fajták is, mint amilyen a kókuszos, őszibarackos, almás, cseresznyés, citromos, lime-os, fekete ribizlis, mandarinos, mangós, körtés, málnás, sőt, még paprikás is, mégpedig olyan neves gyártóktól, mint amilyen a 3 Kilos, az Absolut, a Au Premium, a Balkan, a Bear Hug, a Bellow, a Beluga, a Belvedere, a Bols és még igen sok más neves vodka szerepel a kínálatban. A minőségi fajta bármelyik változata kiváló választás, legyen szó ünnepségekről vagy családi összejövetelekről.

Vélemény, hozzászólás?