Az egészség része a helyes légzés

A mai modern életmód számos eleme, mint például a dohányzás, a fizikai és lelki stressz, a súlyfelesleg akár életkorunktól teljesen függetlenül is a fizikai állóképesség romlását és az ellenálló képesség nagymértékű csökkenését okozza és nagyban összefügg a légzés minőségével.

Konstantin Buteyko, egy orosz orvos, kutatásai során megfigyelte betegei légzésének milyenségét. Megfigyelése során azt tapasztalta, hogy a betegségek és a légzés gyakorisága és minősége között szignifikáns kapcsolat észlelhető, és ez az összefüggés mindkét irányba fennáll- azaz, ha a légzést szabályozzuk, az panaszok enyhüléséhez vezet.

Ma Buteyko módszerként ismerhetjük a Buteyko professzor ’80-as években kifejlesztett légzéstechnikáját, amely módszerrel olyan eredményeket ért el, hogy a módszer meghódította az egész világot. A nyugati orvostudomány világszerte több egészségügyi intézményben is alkalmazza technikáját hatásosan a tüdőbetegek kiegészítő kezeléseként.

A Buteyko online tréningsorozat segít a minőségi légzés visszaállításában. Olyan eszközöket és gyakorlatokat oszt meg a résztvevőkkel, amit mindenki egyszerűen alkalmazhat egészségi állapota javítása érdekében.

A fő hangsúly a légzéstechnikák elsajátításán és tökéletesítésén van, mellyel a helyes légzés helyreállítása a cél. A légzési szokásokat tudatos idő és energia ráfordításával a Buteyko gyakorlatok ismeretében könnyen meg tudjuk változtatni. Ha ehhez tartjuk magunkat és lelkesen gyakorlunk, megtapasztalhatjuk, hogy az orrdugulásnak, szénanáthának, asztmának és az általános rossz közérzetnek is búcsút inthetün.

Csak 5 hét, és a Buteyko online tréning segítségével az életminőségünk csodálatosan új szintre emelkedhet!

1 Comment

Add Yours →

Wow, incredible weblog structure! How long have you
been blogging for? you made running a blog look easy.
The total look of your website is magnificent, let alone the content!
You can see similar here sklep internetowy

Vélemény, hozzászólás?