Bulis vészhelyzet esetén hívd a VizGazFutesSzerelo24.hu-t!

Egy fantasztikus buliba hívott a barátnőm a hétvégen. A kedvenc dj-m nyomta a zenét, a főiskoláról pedig a legmenőbb arcokkal partizhattam volna.

Hogy miért is ez a „volna”? Egy elképesztően banális probléma miatt nem tudtam elmenni a buliba, amire olyan sokat készültem. Már elterveztem az extrém sminkemet és természetesen a hajamat is, amit erre az alkalomra, kivételesen csak erre az estére extra pinkre festettem.

Már meg is voltam a festék felkenésével. Kivártam a 20 percet, amit előírtak a használati útmutatóban, és utána lehet öblíteni. Illetőleg csak lehetett volna öblíteni, de legnagyobb bosszúságomra a vizes rendszer megadta magát, ugyanis egy csepp víz sem folyt sem a fürdőszobai csapból és a zuhanyrózsából, de még a konyhai mosogatóból sem.

 

Teljesen el voltam keseredve, hisz mindez már éjszaka 10 óra tájban volt, mivel a bulira 11 óra után indultam volna. Pechemre egy olyan társasházban élek, ahol körülöttem idős emberek laknak, úgyhogy hirtelen jött ötletemet, hogy becsöngetek valamelyikőjükhöz, és segítséget kérek, hogy hadd öblítsem le a hajamat, elvetettem, mert nem akartam felébreszteni vagy zavarni senkit sem.

 

Ehelyett telefonáltam egy éjjel-nappaliba, és kikönyörögöttem azt, hogy a lakásomhoz hozzanak 10 liter ásványvizet. Persze mire kiértek, én pedig fölmelegítettem a vizet, hogy le tudjam öblíteni a hajam, már el is ment a kedvem a bulitól, és egyébként is már jóval elmúlt éjfél.

 

Másnap hosszas alkudozás után sikerült olyan szerelőt találnom, aki jelentősen megrövidített anyagilag, és számlát sem adott, de végül is megszerelte a vizes blokkot, én pedig megfogadtam, hogy többet nem fogjuk látni egymást.

 

Amikor a kálváriámat elmeséltem a barátnőmnek, ő csak annyit kérdezett, hogy miért nem volt annyi eszem, hogy felhívjam őt, hisz kapásból a telefonba bemondta volna nekem a tuti megoldást, ami nem más, mint a VizGazFutesSzerelo24.hu.

Azt mondta, hogy ez a cég roppant megbízható, és pontosan azokhoz a dolgokhoz ért, amik a nevében is szerepelnek, de ami a legfontosabb, hogy sürgős esetekben Pesten és egész Pest megyében egy órán belül kiszállnak. Én rapszodikus bosszúsággal hallgattam, hisz tényleg, miért nem hívtam föl a barátnőmet, aki mindig is praktikus tanácsokat szokott nekem adni?! Azért, hogy ne járjak még egyszer így, beütöttem a számítógépbe az általa megadott nevet, a VizGazFutesSzerelo24.hu-t. És ezzel meg is érkeztem a vizgazfutesszerelo24.hu weboldalára, ahol rögtön kezdésként 2 telefonszámot találtam: egy vonalasat és egy mobilt, és természetesen azzal a felhívással, hogyha S.O.S segítségre van szüksége valakinek, akkor hívja ezt a két számot és akár egy órán belül meg is érkezik a bajbajutotthoz a segítség.

Már csak keserűen tudtam nevetni, de hát én mindig előre tekintek, úgyhogy tovább tanulmányoztam az oldalt. Kiderítettem, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu 24 órán keresztül ügyeleti szolgálatot tart fenn, így tényleg bármikor lehet őket érni a nap folyamán.

Megbízhatóságukat bizonyítandó, több mint 30 év tapasztalattal rendelkeznek, és nemcsak javítás, karbantartás esetén lehet őket megkeresni, de akár teljes rendszerek kiépítéséhez, cseréjéhez, illetőleg felújításhoz is.

 

Vállalják, hogy lakásokban, családi házakban, társasházakban, panelben, sőt ipari létesítményekben is meg tudják oldani a meghibásodásokat.

 

Meg is néztem, hogy a vízszerelésre vonatkozóan milyen problémák esetén állnak rendelkezésre. Itt arról értesülhettem, hogy tulajdonképpen minden vízszereléssel kapcsolatos problémát képesek megoldani.

Így például foglalkoznak bojler- és kazánjavítással, szereléssel, csaptelep, mosdó szereléssel, illetve cserével, kádfelújítással, valamint cserével, wc szereléssel, javítással, cserével valamint vízvezeték szereléssel, csatornázással.

 

Mivel nekem a csaptelepekkel gyűlt meg a bajom, megnéztem, hogy csaptelepen belül milyen tipikus problémákkal foglalkoznak. Azt találtam, hogy az egyik ilyen a csaptelep csere, aztán a javítás, valamint a csöpögő csap javítása, de mosdó felszereléssel, mosogató bekötéssel, mosogató javítással, cserével és karbantartással is bátran meg lehet őket keresni.

 

A mai világban az sem mindegy, hogy annyira biztosak a dolgukban, hogy több éves garanciát is vállalnak a munkájukra. Az ilyen szakikra szokta mondani a nagypapám, hogy vérbeli profik, akik teljes mértékben tisztában vannak a képességeikkel, egyszóval: megbízhatóak.

 

A weboldalukon nagyon könnyen tájékozódtam, és ezt nemcsak zsenge koromnak és interneten való neveltetésemnek köszönhetem, hanem az abszolút logikusan és átláthatóan megalkotott weboldalnak, ahol abszolút ki lehet választani a minket érdeklő területet, és arról bármit megtalálunk.

ĺgy gyerekjáték megtalálni a piros mezőben feltűnően rikító telefonszámokat, melyekkel felvehetjük a kapcsolatot a vizgazfutesszerelo24hu-val, valamint a „visszahívást kérek” gombot is nagyon feltűnően helyezték el. Itt adataink: a nevünk, telefonszámunk, e-mail címünk és a probléma rövid leírásával kérhetünk visszahívást.

 

A lényeg: ha te is buliba vagy hivatalos, és már bekented a hajad valami elképesztően feltűnő, napfényben vállalhatatlan színű hajfestékkel, és hirtelen elapad a víz, akkor bátran hívjátok a vizgazfutesszerelo24.hu-t, és megoldják, hogy azt le is tudd mosni a fejedről.