Érdekes témájú Netflix sorozatok

Akiknek csak kevés a szabadidejük, azok általában nem kezdenek bele sorozatok nézésébe, mivel tudják, hogy nem lesz elegendő idejük megtekinteni a történet kibontakozását. A minisorozat műfaját ez hívta életre. Amellett, hogy igazán szórakoztatóak a Netflix sorozatok, egyetlen hétvége alatt akár többet is megtekinthetünk ezekből. Ezek egyike a 3 óra 15 perc hosszú Az élet önmagammal című alkotás. Érdekes témát boncolgat a Végtelen matrjoska című film is, aminek főhőse, Nadja tökéletes példája a 21. századi modern nőnek.

Videojáték-fejlesztőként egzisztenciálisan megvan mindene, viszont a magánélete kész csőd. Önsorsrontó viselkedésével teljesen felelőtlen és kiszámíthatatlan. A Netflix sorozatok közé tartozik még ezeken kívül az Űrhadosztály, a Julie és a fantomok, a Bébicsőszök klubja, A vezércsel, a Dash és Lily, az Emily Párizsban. Mindegyik érdekes a maga nemében, tehát bőven van miből válogatni. A Netflix sorozatok reklámok nélkül nézhetőek végig, így semmi nem zavarja meg a filmnézés élményét.

Hírességek életútja a colore.hu oldalon

Jack Nicholson, a legendás színész 85 éves lett, akinek fordulatos élete tele van olyan meglepetésekkel, mint a legemlékezetesebb szerepei. Amint az a colore.hu portálon olvasható írásban szerepel, a művészt összesen kilencszer jelölték Oscar-díjra, amiből hármat szobrocskára is váltott. Az is neki köszönhető, hogy a Batman filmek kiléptek a rajfilm kategóriából, hiszen a mai napig páratlan a Joker alakítása. A híresség egy leányanya gyermekeként látta meg a napvilágot 1937-ben, aki 37 éves koráig úgy tudta, hogy az édesanyja valójában a nővére.

Nagyszülei nevelték fel őt saját gyermekükként. Nagy nőcsábász hírében áll, a colore.hu oldalon megjelent írásban olvasható, hogy állítólag több mint 2000 nővel volt kapcsolata. A színészeten kívül, nagy szenvedélye a sport, a rendezők a Los Angeles Lakers meccseihez igazítják a felvételeket, mert a művész egyet sem hagy ki ezekből. Az interjúk során is következtetni lehet ellentmondást nem tűrő személyiségére, hiszen a kérdésekre igen csípős válaszokat ad – írja a colore.hu.

Vélemény, hozzászólás?