Lightning kábel a gyors adatátvitelhez

Az amerikai Apple márka készülékeinek mindegyikén ugyanaz a port található. Gyakorlatilag minden iPhone ilyen csatlakozót használ. Ezért a megfelelő USB Lightning kábel beszerzését igényli. A webshopunkban számos különböző típusú Lightning kábelt találhat iPhone vagy iPadekhez és más Apple márkájú készülékekhez, például iPodokhoz. Annak ellenére, hogy egyre több gyártó tér át az USB Type C szabványra, azt nem sok Apple márkájú készülékben használják, ahogy a micro USB-t sem.

Ezekben Lightning csatlakozó van. Erről a szabványról többet megtudhat a mellékelt tájékoztatóban. Legközelebb, amikor ilyen készüléket vásárol, figyeljen arra, hogy az adatátvitelre és a töltésre melyik csatlakozót használják, így felár nélkül megtalálhatja a megfelelő kábelt erre a célra! Az USB Lightning kábelek támogatják a nagysebességű adatátvitelt, így gyorsan továbbíthat filmeket, dokumentumokat vagy más fájlokat az iPhone és az asztali számítógép vagy laptop között.

Kényelmesen tartható a Samsung Galaxy A52S 5G tok

A szilikon szónak sokféle jelentése van a mai világban. Mindenekelőtt a karcsú női formákkal hozzák összefüggésbe, de más szempontból is sikeres. A Samsung Galaxy A52S 5G tok tökéletes formájává vált és az ügyfeleink minden igényét ki tudja elégíteni. A szilikon nagyon népszerű a vásárlók körében, a megfizethető ára, a lenyűgöző előnyei és a kevés hátrányai miatt. Az összes előnye közül a legjelentősebb az alacsony ár, ami meglehetősen megfizethető az ilyen Samsung készülék bármelyik tulajdonosának és lehetővé teszi, hogy az okostelefon külsejét elég gyakran, sok stressz nélkül cseréljék.

A megbízható, időtálló szilikon Samsung Galaxy A52S 5G tok megvédi a kedvencét a sérülésektől. A belsejében található speciális réteg megakadályozza, hogy a szilikon borítás a telefon testéhez tapadjon és megkönnyíti a kondenzvíz eltávolítását a tok alól. A könnyű használat lehetővé teszi, hogy egyszerűen felhelyezze a Samsung Galaxy A52S 5G tokot a telefonjára és bármikor könnyedén lecserélhesse.

Vélemény, hozzászólás?