Milyen a jó USB töltő?

Ez az eszköz a mobilkészülékek feltöltésére, valamint a folyamatos tápellátására lett kifejlesztve. Az USB töltő biztosítja a szükséges energiát, legyen szó tabletről, telefonról vagy notebookról. A terméken A és C csatlakozóaljzat található. Ahhoz, hogy használni tudja, kell majd egy kábel is. Típustól függően fix vagy különálló vezetékkel rendelkezik, így azonnal alkalmazható.

Egyes variációkon akár 6 aljzat is megfigyelhető, ebből kifolyólag lehetősége nyílik egyszerre több eszközt tölteni. A hagyományos konnektorokba dugható adaptereket lényegében okostelefonokhoz és fényképezőgépekhez találták ki. Az USB töltő olcsóbb variánsai helyett inkább minőségi darabot kell választani.

A beszerzésekor célszerű a töltőáramra figyelni. Érdemes tudni azt, hogy egy átlagos mobilhoz minimum 800 mA töltőáramú típust kell vásárolni. A legtöbb modell már gyárilag is 1000 mA-s, szóval 1 amperes táppal kerül forgalomba, ami azért előnyös, mert gyorsabb energiaellátást tesz lehetővé. Az USB töltő bármelyik szaküzletből egyszerűen megvásárolható.

Az iPhone 12 Pro tok igazi különlegesség

A széles felhozatalban manapság már találhat öko kialakítású védőkiegészítőt is. Az iPhone 12 Pro tok lebomló növényi alapú anyagok felhasználásával készül. Ha megvásárolja, akkor nyugodt lehet afelől, hogy környezettudatosan járt el, közben pedig a telefon is tökéletes védelmet kap a külső hatásokkal szemben.

A termék, vagyis az Eco Case előnyei közé tartozik, hogy mindössze 2 mm vastag, így szinte semmit nem változtat a mobil méretén és súlyán. A rugalmas élei megkönnyítik a felhelyezését. A bevonata kellemes tapintású, ami mellesleg védelmet nyújt a szennyeződések ellen. Az iPhone 12 Pro tok számos pasztellszínben kapható, így biztosan mindenki megtalálja a neki tetsző darabot.

Az Eco Case 3 szálból tevődik össze. Az előállításakor a búza mellett, polimereket használnak, mint a PBAT és PLA. Az előbbi műanyagokból, míg az utóbbi megújuló nyersanyagokból származik. Az iPhone 12 Pro tok egyszerre rugalmas és tartós. Az anyaga kifejezetten jól elnyeli az ütéseket. Ha elnyerte a tetszését, akkor ne habozzon tovább, hanem szerezze be mihamarabb!

Vélemény, hozzászólás?