Ne féljünk az alakformáló bugyiktól!

Nincs annál rosszabb, mint amikor a kedvenc ruhánk alól kilógnak a pici (vagy nem annyira pici) úszógumik. Sok hölgy nem mer körülnézni az alakformáló bugyi szekcióban, mert a vásárlás gondolatát is szégyelli. Ma ezen meg sem lepődünk, mivel a videóklipek, reklámok és filmek is azt mutatják, hogy a tökéletes női test vékony, nincs szüksége holmi alakformáló bugyira.

Sajnos csak azt felejtjük el, hogy a modellek pénzt kapnak a kinézetükért és keményen megdolgoznak érte. Ezek a nők napi 6-8 órát töltenek edzéssel, amihez nagyon szigorú diéta jár, a krémekről, kiegészítőkről és photoshopokról nem is beszélve. Nem csoda, hogy a képeken tökéletes testeket kapunk, amelyek az igazat megvallva, közelebbről nézve nem is tűnnek annyira tökéletesnek.

De akkor miért szégyen az alakformáló bugyi? Mert a vékony alkat után a „fogadd el önmagad” feliratok terjedtek el, amelyek azt próbálják belénk magyarázni, hogy az úszógumit is lehet szeretni. Tény és való, hogy nem baj, ha nem utáljuk magunkat, de az is teljes mértékben érthető, ha el akarjuk tüntetni a tapadós ruha alatt.

Az alakformáló tanga is formál

Ha őszinték vagyunk magunkkal, akkor a testet nagyon nehéz szeretni. Hiába választjuk az alakformáló tanga és body kiegészítőket, ha nem tudunk többé a tükörbe nézni. Igaz, hogy mindig lesznek olyan hölgyek, akik szeretik a formáikat, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a legtöbben tökéletességre vágyunk.

Szerencsére az alakformáló tanga rövidnadrághoz és miniszoknyához is felhúzható, így még szabadabban tudunk mozogni. Nem baj, ha szülés után ott marad a kis pocak, ahogy az sem, hogy el akarjuk takarni a dögös estélyi ruha alatt. Hiszen éppen ezért találták ki az alakformáló tanga és bugyi szettet!

Nem szégyen, ha szépek és hibátlanok akarunk lenni, nem szégyen, ha egy kis külső segítséghez folyamodunk. A diéták és örökké tartó szenvedések mellett, az alakformáló ruhák sokkal hamarabb megoldják a gondunkat, így végre békében tudunk a vacsorára vagy valamilyen kiállításra menni. Nem kell szégyenkeznünk, de élvezhetjük a formáink szépségét.

2 Comments

Add Yours →

Wow, awesome weblog structure! How lengthy have you ever been running a blog
for? you made blogging look easy. The whole look of your web site is
excellent, as neatly as the content material!
You can see similar here ecommerce

Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Vélemény, hozzászólás?