Nyugdíjas bankszámla: a titok a bankolási szokásokban rejlik

Egyre többen használnak nyugdíjas bankszámlaszolgáltatást (továbbiakban: bankszámla), de vajon miért ez a bankszámlafajta a nyerő az aktív munkaerőpiacról kilépőknek?

Egy-két információ a nyugdíjas bankszámláról

 

A nyugdíjas korosztály részben eltér a diákokétól vagy a még dolgozókétól. A korosztályi különbségek helyett elsősorban a jövedelmi helyzetre gondolunk: ekkor már nyugdíj érkezik havi rendszeres összegként a számlára.

 

Egy dologban mégis szinte minden korosztály azonos. Bankszámlát a bankszámlahasználati szokások alapján választ. Ha például sokszor utalnánk, akkor az a bankszámla lesz hasznos, ami kedvezményt ad az elektronikus utalásokra.

 

Van, aki SMS formájában szeretné követni, mi zajlik a nyugdíjas bankszámláján. Ilyenkor érdemes olyan számlát választani, ami erre ad kedvezményt és így pénzt spórolhatunk.

 

A nyugdíjas bankszámla ügyfélkapcsolati díja kedvezményes lesz, ha bizonyos feltételek teljesülnek. A bankszámlanyitás a nyugdíjasoknak kedvező, alacsonyabb jövedelmi feltételekkel érhetőek el.

 

Általános trend, hogy minél több szolgáltatást veszünk igénybe, annál hasznosabb lehet a nyugdíjas bankszámla. De összességében az fontos, hogy még az elején át kell gondolni az igényeket, és azok szerint nyitni nyugdíjas bankszámlát.

3 Comments

Add Yours →

Wow, marvelous weblog layout! How lengthy have
you ever been running a blog for? you made running a blog look easy.
The full look of your website is great, let alone the content material!
You can see similar here sklep online

Vélemény, hozzászólás?