Rendkívül tartós a rozsdamentes lábas

Ha klasszikus főzőedényeket keres a konyhájába, megtalálta az ideális segítőt! A rozsdamentes lábas a sérülésekkel szembeni ellenálló képességével tűnik ki. Ez az edény nehezen karcolódik, a felülete sima, ennek eredményeképpen pedig a mikroorganizmusoknak nincs esélyük kifejlődni.

Ráadásul a rozsdamentes lábas tovább megőrzi a hőt, így nem kell időnként újra felmelegíteni az ételeket. Egy tipikus edény 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz. Emiatt a használata nem ajánlott azoknak, akik allergiásak az ilyen alkotó anyagok bármelyikére. Általános elmondható, hogy a rozsdamentes lábas mosogatógépben is mosható. Érdemes azonban ezt a tényt a gyártó útmutatójának alaposabb ellenőrzésével megerősíteni. A klasszikus rozsdamentes acélból készült edény bármilyen típusú tűzhelyen alkalmas melegítésre, beleértve az indukcióst is.

A rozsdamentes lábast gond nélkül elhelyezhetjük a hűtőszekrényben, a maradék ételek tárolásakor. Az ilyen típusú edény tökéletes levesek, valamint más finomságok készítéséhez egy vacsora partira vagy a szeretteinkkel való összejövetelre.