United Sealants Epoxy Metal kétkomponensű ragasztó a tartós ragasztásért!

A ragasztók rendkívül sokrétű és többségében speciális célokra gyártott választékában még a szakemberek is nehezen igazodnak el, mivel egyre újabb és célirányosan kifejlesztett ragasztók jelennek meg a piacon. Az egyszerű ragasztók mellett megjelentek a kétkomponensű ragasztók, amelyeknek előnyük, hogy komponenseik sokáig tárolhatóak, összekeverésük után pedig többségük viszonylag gyorsan megszilárdul, és mindegyik könnyen megmunkálható. Az United Sealants Epoxy Metal kétkomponensű ragasztó típus például nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, és rendkívül gyorsan köt, a kötési ideje alig öt perc.

Ennek a ragasztó típusnak általában bármilyen anyagokhoz kiváló a tapadása, ha azok felülete tiszta és zsírmentes, például az alumínium, réz, acél, sárgaréz, beton, fa, üveg, műanyag, kerámia, gumi, bőr stb. ragasztására tökéletesen alkalmas. Az United Sealants Epoxy Metal kétkomponensű ragasztó egy másik nagy előnye, hogy széles, – 30 és + 150 fokos hőmérsékleti határok között is jól alkalmazhatók. A megszilárdulásukhoz azonban 20-25 fokos hőmérséklet szükséges, továbbá 15 fok alatt nem is ajánlott a használatuk. Amint már említettük a kiváló tapadás érdekben a ragasztani kívánt felületet meg kell tisztítani minden szennyeződéstől, legyen az por, olaj, vagy egyéb más vegyszer. Az United Sealants Epoxy Metal kétkomponensű ragasztó tapadóerejét növelhetjük az által, hogy egy csiszolópapír segítségével a felületet egy kicsit megdörzsöljük, ez által nagyobb eredményt érhetünk el, és tartósabb lesz a ragasztás.

1 Comment

Add Yours →

Thank you for your shening. I am worried that I lack creative ideas. It is your enticle that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Vélemény, hozzászólás?