Változatos technikákon alapul a Body Art online

Manapság az emberek sok időt töltenek edzőteremben, hogy levezessék a hosszú munkanapok alatt felgyülemlett stresszt. Ahhoz azonban, hogy jó eredményeket érjenek el, nem elég az edzés, mert a legjobb, ha egyszerre kombinálják a testet és az elmét megmozgató gyakorlatokat. Ezért szeretnénk bemutatni a fitnesz egyik új trendjét, a Body Art online is végezhető mozgásformáját. Az edzés a jóga, a fizioterápia és a klasszikus relaxációs technikák elemeit ötvözi.

A Body Art online egy új módja a feszültség és a stressz levezetésének, a test és az elme összekapcsolásával. A fő célja az egész test megfelelő működésének biztosítása, mivel nemcsak egy, hanem egyszerre több izomra koncentrál. Számos pozíció az egyensúlyra épül, így az emberek figyelmét a saját testükre irányítja, ahelyett, hogy a környezetük elvonná azt. Ez növeli az oxigénszintet az agyban és az izmokban, ami ellazítja a testet az edzés során. A Body Art online formálja az alakot, javítja a légzést és a két agyfélteke közötti koordinációt, továbbá növeli a koncentrációt.

Tartásjavítás helyes mozgással

A koronavírus járvány miatt, az otthonról történő munkavégzés és a házhoz kötött karantén szabályok sokkal mozgásszegényebbé tették az életünket. A hosszú órákon át tartó ülés nemcsak fájdalmakat okozhat, hanem hosszútávon egészségügyi kockázatokhoz is vezethet. Szerencsére, a tartásjavítás elősegítését célzó gyakorlatok közül néhányat otthon is elvégezhetünk, hogy erősítsük az izmainkat, enyhítsük a rossz testtartás okozta fájdalmakat.

A túl sok ülés egyéb káros hatásai közé tartozik az elhízás, a rossz testtartásból eredő hát- és nyaki fájdalom, valamint a 2-es típusú cukorbetegség, sőt, a szív- és érrendszeri betegségek is. A tartáshibák nagyon gyakran vezetnek fájdalomhoz vagy kellemetlenségekhez a mindennapi életben, sőt, a hangulatunkra és a hormonszintünkre is hatással lehetnek. Nem lehet tehát a tartásjavítást célzó gyakorlatok fontosságát alábecsülni. Ebben az esetben hasznosak lehetnek a személyi edzővel tartott egyéni órák, amelyek manapság már nemcsak a hírességeknek vannak fenntartva, hanem nagyon népszerűek az olyan nagyvárosokban is, mint Budapest.

2 Comments

Add Yours →

Wow, fantastic blog layout! How long have you ever been blogging for?
you made blogging look easy. The full glance of your web site is fantastic,
let alone the content! You can see similar here e-commerce

Vélemény, hozzászólás?