Anekke női táska egyedi küllemmel

A táska elhagyhatatlan kiegészítő, nélküle nehéz elképzelni, hogy elhagyjuk a házat, bárhová is megyünk. Minden szükséges apróság elfér benne. Pénztárca, kulcs, maroktelefon. Ha nagyobb Anekke női táska mellett dönt, egy könnyű pulóvert vagy az éppen olvasott könyvet is beleteheti.

De emellett a stílus és az ízlés kiváló mutatója is, megkerülhetetlen divatrészlet. Az Anekke női táska Spanyolországból származik és 1974 óta van a piacon. Nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, hogy minél tovább szolgálják a viselőjét. Minden Anekke női táska modellt igazán különlegessé az egyedi hímzések, a gyöngyök, a díszek és a különleges fémrátétek teszik. Fémkellékei sötét ezüst, antikolt fémek, hátoldala árnyalatos műbőrből készül. Hangsúlyos az anyagok tisztasága, a természetes felületek és árnyékok játéka.

Többféle méretben megtalálhatóak. A kis előzsebes válltáska a hétköznapok során remekül variálható, mert mindkét oldala használható, hangulattól, ruházattól függően. A nagyméretű irattartós táskát a dolgos hétköznapok során elengedhetetlen iratok, laptop és személyes holmik hordásához tervezték.

1 Comment

Add Yours →

Wow, marvelous blog format! How long have you been running a blog
for? you made blogging look easy. The overall look of
your site is wonderful, as well as the content material!

You can see similar here sklep

Vélemény, hozzászólás?