A sportos elegancia jegyében Fiat 500 alufelni

Az olasz Fiat autómárka szülővárosa az észak-olaszországi Torino. A FIAT mozaikszó a Fabbrica Italiana Automobili Torino kezdőbetűiből áll össze. A céget 1899-ben alapította Giovanni Agnelli, 2014-től azonban a Fiat Chrysler Automobiles olasz-amerikai multinacionális autóipari holdinghoz tartozik.

Eleinte luxusmodelleket gyártottak, amelyeket csak az elit vásárlók engedhették meg maguknak, manapság azonban széles körben elterjedtek a modern, extravagáns, igazi olasz stílust tükröző Fiat modellek. A Fiat 500 alufelni biztosan feldobja a márka eme népszerű városi modelljének megjelenését. Az alu-felni.eu weboldal széles választékban kínálja a különféle színű és formájú Fiat 500 alufelni típusokat.

Választás előtt ajánlott alaposan tanulmányozni a gyártó által megadott paramétereket, hogy a weboldal kínálatából garantáltan a nekünk megfelelőt válasszuk. Megrendelés esetén a kiválasztott felnit házhoz is szállítják 2-5 munkanapon belül. Ha szakértő tanácsra van szükség a rendeléssel kapcsolatban, a weboldal munkatársai örömmel állnak a rendelkezésünkre.

Dacia Lodgy felni választás a téli időszakban

Autótulajdonosok körében évszakváltás során felmerül a kérdés, hogy a téli vagy nyári gumiabroncsot milyen felnire szereltessük? Van, aki télen is alufelnit használ, ami egyáltalán nem tilos, és nem muszáj a nem épp mutatósságáról híres lemezfelnivel gurulni. Ha az esztétikum a fontos, mondjuk Dacia Lodgy felni választás esetén is nyerhet az alufelni.

Megoszlanak azonban a vélemények a témában, van, aki azt mondja, kár kitenni a könnyűfém felnit az téli időjárási viszonyoknak. Aki így gondolkodik, az a Dacia Lodgy felni választékból inkább a lemezfelnit szerelteti az autójára a zimankós téli hónapokban. Az alu-felni.eu oldalon széles szín- és méretválasztékban kínálnak felniket mindig kedvező áron.

A felni ára általában nem foglalja magába a szereléshez szükséges kiegészítőket, ezeket külön kell megrendelnünk az oldalon található széles kiegészítő alkatrész választékból. Ha szakmai segítségre lenne szükség, az oldal munkatársai készséggel állnak rendelkezésünkre.

Vélemény, hozzászólás?