A Xiaomi okostelefon bármelyikével elégedett lehet

Régebben általános nézet volt, hogy a kínai termékek nem megfelelő minőségűek, bár kétségtelenül olcsóbbak, mint a máshonnan származó árucikkek. Nos, ez utóbbi ma is elmondható a kínai termékekről, azonban amint a Xiaomi okostelefon mindegyike bebizonyította, a minőségben és a technikai felszerelésben nem lehet kifogásolnivalót találni.

Ezek a telefonkészülékek egyedi operációs rendszerrel rendelkeznek, ami az Android rendszerén alapul. Ezt nem lassítja a feladatok közötti villámgyors sebesség, sem pedig a háttérben futó alkalmazások. A Xiaomi okostelefon két szériája ismert, az egyik a Redmi, a másik a Mi. Előzőnek nagy előnye az erős hardver, a többmagos processzor, valamint a fémvázas szerkezet, de kitűnő a felszereltsége is.

A Mi család jelenti a Xiaomi csúcstechnológiáját, ezekkel a készülékekkel tette fel a gyártó a koronát eddigi gyártmányaira. A legtöbb Xiaomi okostelefon dual SIM kialakítású, ami jelentős pozitívum. Aki ilyen mobilt szeretne, annak érdemes keresnie a mobilcorner.hu webshopot.

1 Comment

Add Yours →

Vélemény, hozzászólás?