Rugalmas és strapabíró homlokzati állvány

A hatékony munkavégzés egyik elengedhetetlen feltétele, hogy rendelkezésre álljanak azok a kiváló eszközök, amik segítségével a cél elérése gyorsan megoldhatóvá válik. Nem mindegy például, hogy valamilyen szerszámgép beszerzésére lesz éppen szükség vagy egy komplexebb homlokzati állvány felállítása a cél.

Ez utóbbi esetben ugyanis komoly figyelmet kell kapjon a strapabíró kialakítás. A masszív megoldásokon túl ugyanakkor az sem árt, ha a homlokzati állvány gyorsan összeállítható. A biztonság elsődleges, amikor sok méter magasan dolgozunk, tehát már itt eldőlhet minden. A PERI UP Flex moduláris állványrendszer felállításánál a járótáblák közvetlenül a vízszintes hevederekre szerelhetők.

Ezek biztosítását a sajátos Gravity Lock megoldás segíti. A homlokzati állvány előnyei közé tartozik továbbá, hogy a biztonságos, már meglévő részről helyezhetők fel a következő szint korlátai. A teherbírás magas, ezért többen is bátran tartózkodhatnak a szerkezeten, miközben azon helyet kaphat a felhasználni kívánt építőanyag ugyanúgy. Abból adódóan, hogy a homlokzati állvány gyakran végigköveti az ingatlanok vonalát, különféle geometriai formákhoz való idomulás mérvadó. A 25 cm-es rendszer raszter gondoskodik a rugalmasságról, amire szükség van ezen esetekben.

A gyártók gondoltak arra, hogy a járórészek botlásmentesen legyenek lefedve, a belesetek megelőzése miatt. A homlokzati állvány megfelel az érvényben lévő európai szabványoknak, tehát biztosan nem lesz akadálya az üzembe állításának. Ha kíváncsiak vagyunk a további műszaki adatokra, akkor ezeket megtaláljuk a peri.hu oldalon részletekbe menően.

2 Comments

Add Yours →

Vélemény, hozzászólás?